Amrabat dient transferverzoek in bij Feyenoord

Sofyan Amrabat wil deze maand nog vertrekken bij Feyenoord, zo laat trainer Giovanni van Bronckhorst zondag weten.

"Of er voor Sofyan nog een toekomst is bij Feyenoord ligt aan hemzelf en wat hij zelf wil", vertelt Van Bronckhorst in gesprek met FOX Sports. "Wat hij wil weet ik en daarom kies ik voor andere mensen. Hij heeft aangegeven dat hij het liefst weg wil bij Feyenoord, daarom maak ik nu andere keuzes. Hierdoor houd ik geen rekening meer met hem in de plannen", laat de trainer weten.

Amrabat maakte vorig jaar zomer voor vier miljoen euro de overstap van FC Utrecht naar Feyenoord. Hij kwam afgelopen seizoen tot 31 wedstrijden in de hoofdmacht van de club, waarvan veelal als wisselspeler, en kwam daarin tot twee doelpunten en twee assists.

Ook Jean-Paul Boëtius lijkt in te spelen op een vertrek uit Rotterdam-Zuid. "Jean-Paul heeft zichzelf vorige week geen dienst bewezen door van het veld te gaan. Ook al het incident in Istanbul. Bij Jean-Paul is het meer een optelsom. Niet alleen van dit seizoen, maar ook van vorig seizoen."

“Jean-Paul is aan het kijken voor een oplossing en daar moet Martin van Geel (technisch directeur, red.) ook aan werken. Dat doet hij ook. Je weet nooit hoe het verder loopt in de toekomst, maar op dit moment komt hij niet meer voor in mijn plannen."