FOK! Wat een weer: bewolkt

Vanochtend is het half tot zwaar bewolkt en vooral in het zuiden en noordoosten kan het licht regenen of komt er een bui voor. In de loop van de middag wordt het vrijwel overal droog en is er meer ruimte voor de zon. De maximumtemperatuur varieert van 21°C aan zee tot 24°C in het zuidoosten. De wind is westelijk en matig, langs de kust en op het IJsselmeer vrij krachtig tot krachtig.

In de nacht naar woensdag is het wisselend bewolkt en blijft het overal droog. Met een zwakke tot matige zuid(west)enwind lopen de minima uiteen van 14°C in het oosten tot 17°C in het westen.

Woensdagochtend is er vooral in de westelijke helft bewolking aanwezig, in het oosten zijn er ook opklaringen. In de middag wisselen zon en stapelwolken elkaar af. Het blijft vrijwel overal droog en het wordt ’s middags 22 tot 26°C, het warmst in het zuidoosten. De zuidwestelijke wind is matig en neemt langs de kust toe naar vrij krachtig. (Bron: KNMI)

Zonkracht (onbewolkt/bewolkt) 6/3 - goed insmeren dus! 

Nederland
 

Een bij (Foto: Bondage)
Een bij (Foto: Bondage) 

Jouw foto of filmpje bij het weerbericht? Mail hem naar weer@fok.nl onder vermelding van je username en waar je de foto (ongeveer) hebt gemaakt. Wie weet staat jouw foto bij het volgende weerbericht!