Landelijke storing bij Vodafone nog steeds niet verholpen

Vodafone kampt met een landelijke storing. Klanten kunnen mogelijk problemen ondervinden met bellen, sms'en en internet. Op allestoringen.nl regent het inmiddels klachten dat het netwerk 'helemaal dood is'. 

De webcare-medewerkers van Vodafone draaien overuren op Twitter om de stroom van klachten te beantwoorden.  

Update 13:55 uur
De landelijke storing is verholpen aldus vodafone in een statement: "Er is een korte onderbreking geweest van het signaleringsverkeer (wat zorgt voor routering van spraak, sms en dataverkeer). Tijdens deze onderbreking was er tijdelijk geen verkeer mogelijk, met als gevolg filevorming op het netwerk. Het netwerkverkeer komt inmiddels weer gefaseerd op gang. Dit houdt in dat alle getroffen klanten geleidelijk aan weer verbinding met het netwerk kunnen maken.

We adviseren in de tussentijd om het toestel uit en aan te zetten om een nieuwe verbinding met het netwerk tot stand te brengen."

Update 14:10 uur
Helaas. Gouden bergen waren beloofd, maar pech. De storing is toch nog niet verhlopen. 

Update 16:30 uur
Veel klanten ondervinden nog steeds problemen. Het blijft klachten regenen, en de antwoorden die de webcare geeft lopen sterk uiteen: Zo meldt de ene medewerker dat er 'her en der signalen zijn dat de storing aan het oplossen is, waar een andere medwerker meldt dat de storing nog niet verholpen is en stug naar het forum wijst.

Weer een ander adviseert om zo nu en dan de telefoon te herstarten, in de hoop dat alles snel weer werkt. 

 

Landelijke storing Vodafone (Foto: allestoringen.nl)
Landelijke storing Vodafone (Foto: allestoringen.nl)