Trump roept weer eens fakenews

Donald Trump hield gisteren in Pennsylvania tijdens een campagnebijeenkomst een betoog van ruim een uur. Zoals gewoonlijk haalde hij uit naar de media. Trump bracht op 13 juli een bezoek aan Queen Elizabeth en dat bezoek is natuurlijk niet onopgemerkt gebleven. 

De media berichtten over een 'gênante' vertoning, omdat Donald en Melania een kwartier moesten wachten voor ze verwelkomd werden door de Queen. Een kwartier dat hij en zijn vrouw doorbrachten in de aanweziigheid van de koninklijke garde, wat hij volgens hem helemaal niet erg vond: "Het ging immers om een afspraak met de koningin en die vind ik fantastisch."

Volgens Trump zou het gesprek met de Koningin vijftien minuten duren, maar het gesprek liep ruim drie kwartier uit volgens hem: "Ik was in dit geval de eerste die aankwam en in geen geval nummer twee, zoals wordt geschreven. Uiteindelijk was ik inderdaad te laat, omdat het gesprek met de koningin uitliep."

Ons aller Donald heeft in elk geval weer eens een reden om af te geven op 'een walgelijke vorm van nepnieuws' en FAKENEWS te roepen tijdens zijn betoog.  Vanaf de 38e minuut gaat het over zijn bezoek aan Queen Elizabeth.