Naaktlopende man in park vol kinderen gestopt door bewapende vader

In het Amerikaanse Newton County, in de staat Georgia, is een 21-jarige man aangehouden nadat hij poedelnaakt door een park liep. Hij liep daarbij rechtstreeks op de ruimschoots in het park aanwezige kinderen af, tot een vader van twee kinderen er klaar mee was.

Tae Lovelace was met zijn twee kinderen, moeder en grootmoeder in het park toen de naaktloper op hen af kwam. "Ik vroeg hem of hij alsjeblieft wilde vertrekken, want hij zorgde voor gedoe. 'Je hebt niet eens kleren aan', zei ik nog", aldus Lovelace, waarna de man vertrok.

De naaktloper kwam echter terug: "Hij rende gelijk op mijn kinderen af en die waren doodsbang. Het was een gezinsgebeuren en veel mensen waren bang", aldus Lovelace, die dan ook met de uiteraard enige mogelijke reactie kwam: "Dus op dat moment pakte ik mijn vuurwapen erbij."

Lovelace ging met zijn pistool achter de naaktloper aan, oma belde de politie. Die arriveerden al snel en lieten Lovelace weten zijn wapen neer te leggen. "Terwijl die agent zijn wapen op mij gericht had, ging die vent er vandoor en sprong hij de rivier in", aldus de vader.

De verdachte werd al snel gearresteerd door agenten, waarna hij onder meer werd aangeklaagd voor kindermisbruik, naaktlopen en het onder invloed zijn van alcohol of drugs. "Wie weet wat die man gedaan zou hebben als ik geen wapen had gehad", zei Lovelace nog. Murica.