Tweeling trouwt tweeling

Kassie en Nick hebben elkaar op een universiteit leren kennen en tijdens hun eerste date vonden ze het een leuk idee om hun spiegelbeeld mee te nemen. Kassie nam haar tweelingzus Krissie mee en Nick zijn tweelingbroer Zack en ook zij werden halsoverkop verliefd op elkaar.

Binnenkort gaan beide stellen trouwen en daarna ook nog eens samen in een appartement wonen. "Ik kan niet geloven dat dit echt gaat gebeuren", verklaarde Nick in een interview met WILX-TV. 

De stellen trouwen niet op dezelfde dag; Kassie en Nick trouwen zaterdag, Zack en Krissie op eigen verzoek een dag eerder. Nadat beide al hun verloving op dezelfde dag vierden, vond Krissie een eigen trouwdag wel belangrijk. "Want als lid van een tweeling krijg je bijna nooit iets voor jezelf, alles moet gedeeld worden." Omdat de gastenlijst er toch bijna identiek uitzag, besloten beide koppels het wel bij één feest te houden.

Beide stellen trekken voor hun huwelijksreis naar Florida. Samen zullen ze enkele dagen in pretpark Disney World doorbrengen, daarna gaan ze hun eigen weg.