No Man's Sky bestseller na 'Next'-update

No Man's Sky is typisch zo’n geval van een game die zo gehypet werd dat die alleen maar tegen kon vallen. Een groot succes bij de lancering, een net zo grote deceptie een minuut na het opstarten van de game. Ontwikkelaar Hello Games heeft het er echter niet bij laten zitten en sinds een paar dagen is de ‘Next’-update live. En deze lijkt zijn vruchten af te werpen.

De ‘Next’-update is een grote overhaul van de game en voegt veel verbeteringen toe. Er is nu onder andere co-op multiplayer, een verbeterde verhaalmodus en een third-person cameraperspectief. Dit samen met de 50 procent afprijzing heeft ervoor gezorgd dat No Man’s Sky momenteel de bestverkochte game is op Steam. In de Verenigde Staten staat die daarnaast ook in de top 5 bestverkochte games op Xbox One, een platform waar No Man’s Sky sinds 24 juli – met het uitkomen van de ‘Next’-Update – beschikbaar op is.

De ‘Next’-update heeft de twee jaar oude game nieuw leven ingeblazen. Waar de reacties twee jaar geleden echter vernietigend waren, zijn ze nu een stuk positiever. No Man’s Sky is beschikbaar voor PlayStation 4, Xbox One en pc.

No Man's Sky Steam