Man bewusteloos geschopt in Nijmegen

Een 25-jarige inwoner van Grave raakte in de nacht van vrijdag 20 juli op zaterdag 21 juli, tussen 01.45 en 01.50 uur, ernstig gewond nadat hij in de Spinthuisplaats in Nijmegen tegen zijn hoofd werd geschopt en geslagen. De dader maakte deel uit van een groepje jonge mannen. Het slachtoffer ligt in zorgwekkende toestand in het ziekenhuis.

De man uit Grave liep met zijn vriendin in de Spinthuisplaats en liepen daar het groepje mannen( 6 á 8 ) tegemoet. Het slachtoffer raakte in gesprek met één van de mannen en even later kwam er een ander uit de groep bijstaan. Deze bleek verbaal nogal agressief. Even later liepen de twee mannen terug naar de groep.

Daarna kwam de agressieve man teruglopen naar het slachtoffer en gaf hem een aantal vuistslagen op het hoofd waardoor het slachtoffer op de grond viel . Vervolgens werd het slachtoffer door de vechtersbaas nog enkele malen tegen het hoofd geschopt waardoor hij buiten bewustzijn raakte.

Daarna liep hij terug naar de groep waar hij deel van uitmaakte. De groep rende vervolgens hard weg langs het speeltuintje op, in de richting van de Waalkade. Omstanders hebben het slachtoffer in stabiele zijligging gelegd en de hulpdiensten gewaarschuwd. 

De politie is op zoek naar de daders. Het signalement van de dader: circa 1.85 m lang, licht getint uiterlijk, zwart opgeschoren haar met krullen. Hij was in het donker gekleed en droeg donkere sneakers. Ook had hij last van baardstoppels in z'n gezicht. 

Mensen die denken informatie denken te hebben wordt gevraagd deze te delen via 0900-8844 of 0800-7000 voor Meld Misdaad Anoniem.