Koen van Keulen dood gevonden in ItaliŽ

De 17-jarige Koen van Keulen uit Soest is na een dagenlange zoektocht dood gevonden in een greppel. Vermoedelijk is de jongen nadat hij uit een bus was gestapt langs een drukke weg gaan lopen. Vanwege de auto's zou hij over de vangrail zijn gestapt en naar beneden zijn gevallen, schrijft de NOS.

In de greppel, zo'n zes meter lager, staat een laagje water. De Italiaanse politie denkt dat de jongen daarin is verdronken.

Van Keulen raakte in de nacht van donderdag op vrijdag vermist na een avondje uit. Zijn broer en vrienden hadden de bus een halte eerder verlaten, en sindsdien was er niets meer van de Soestenaar vernomen.

De jongen was met vrienden en familie op een camping aan het Gardameer. Lopend op weg terug naar de camping ging het vermoedelijk mis. De bushalte waar hij uitstapte was bij een drukke weg in de buurt, en uit angst voor het voorbijrazende verkeer is Van Keulen vermoedelijk over de vangrail gestapt.

"Je ziet dat er wat takken zijn afgebroken. Het was hartstikke donker, hij had niet kunnen weten dat er een greppel was", aldus correspondent Mustafa Marghadi.