4K en HDR voor Divinity: Original Sin 2 – Definitive Edition op Xbox One Preview

Er zijn enkele features toegevoegd aan Divinity: Original Sin 2 – Definitive Edition op Xbox One Preview, die live gaan op 19 juli om 20:00.

De nieuwe features worden enkel geïntroduceerd voor de Xbox One Preview-versie en bevatten een reeks nieuwe updates waaronder ondersteuning voor 4K en HDR, algemene betere prestaties, aanpassingen aan de UI en bug fixes. De update voegt ook achievements en hero stats toe.

Divinity: Original Sin 2 - Definitive Edition brengt nieuwe kenmerken voor console, waaronder een inventarisatiesysteem voor voorraad, een nieuw dagboeksysteem, een nieuwe tutorial, een geüpdate PvP-omgeving en een nieuwe moeilijkheidsgraad. De grootste update is het derde hoofdstuk van de game, dat volledig herschreven is.

Degene die de game pre-orderen ontvangen de Sir Lora DLC bij de release. De DLC bevat de eekhoorn Sir Lora, die jouw hulp vraagt voor de Knights of Drey, een orde van pluizige ridders die geloven in de komst van de Great Acorn. Door deze weggelopen eekhoorn in te schakelen, ontgrendelen spelers tips om hun vaardigheden te verbeteren en nog belangrijker, ze krijgen de mogelijkheid om dieper in de mysteries te duiken rondom de Great Acorn.

De officiële release van Divinity: Original Sin 2 – Definitive Edition op Playstation 4 en Xbox One is op 31 augustus 2018.