FOK! Wat een weer: zon, zon en nog eens zon

Vandaag is het zonnig en droog. Het wordt op de meeste plaatsen zomers warm met maxima van 24°C op de Wadden tot plaatselijk 30°C in het zuidoosten. De oostelijke wind is zwak tot matig. In de loop van de middag wordt de wind noordoost en langs de westkust steekt er tijdelijk een noordelijke wind op en koelt het wat af.

In de nacht van zondag op maandag is het helder. De minimumtemperatuur loopt uiteen van 11°C in het noordoosten tot ongeveer 16°C in het zuidwesten. De oostelijke wind is zwak tot matig.

Maandag overdag is het op de meeste plaatsen zonnig. Later op de dag is in het zuiden en zuidwesten een zeer lokale bui niet geheel uitgesloten. De maximumtemperatuur loopt uiteen van 26°C op de Wadden tot ca. 31°C in het zuid(oost)en. De wind blijft zwak tot matig uit richtingen tussen oost en noordoost, langs de westkust is er in de middag kans op zeewind met enige afkoeling tot gevolg. In de avond draait de wind in het zuidwesten naar een westelijke richting. (Bron: KNMI)

Zonkracht (onbewolkt/bewolkt) 6/3 - goed insmeren dus! 

Nederland
 

Interpretatie zit midden op zee, en kwam een mooi bootje tegen  (Foto: interpretatie)
Interpretatie zit midden op zee, en kwam een mooi bootje tegen (Foto: interpretatie)

Jouw foto of filmpje bij het weerbericht? Mail hem naar weer@fok.nl onder vermelding van je username en waar je de foto (ongeveer) hebt gemaakt. Wie weet staat jouw foto bij het volgende weerbericht!