WoW: Battle for Azeroth pre-patch op 17 juli

Blizzard heeft bekendgemaakt wanneer de pre-patch voor Battle for Azeroth beschikbaar komt en wat we ervan mogen verwachten. De pre-patch lanceert op 17 juli en bereid ons voor op de strijd die gaat komen.

Eén van de grootste dingen is dat alle cijfers worden teruggeschroefd. Je zal geen miljoenen damage meer doen of levens hebben, maar honderden tot duizenden. Het geheel moet hierdoor overzichtelijker worden. Ook introduceert de patch 'War Mode', waarmee spelers op een server zelf kunnen kiezen of ze PvP aanzetten of niet.

Ook zijn professions herzien. First-aid is verwijderd en valt voortaan onder Tailoring en anti-venom wordt voortaan gemaakt door Alchemists. Professions zijn voortaan verdeeld per gebied / expansion, waardoor je niet vanaf het begin met oude recepten je profession hoeft te verbeteren.

Over de komende weken wordt er nieuwe content geïntroduceerd die enkel voor de launch van Battle for Azeroth te spelen is. Ook komt er een 'Legion PVP post-season', waarmee gear te verdienen is die je tijdens Battle for Azeroth kunt gebruiken. In de onderstaande video wordt het allemaal nog eens haarfijn uitgelegd.

World of Warcraft: Battle for Azeroth lanceert op 14 augustus.