Doom Eternal gameplay op QuakeCon in augustus

Dat we in op QuakeCon meer te zien krijgen van Doom Eternal was te verwachten. Bethesda heeft nu in een tweet bevestigd dat ze in augustus niet zomaar een trailer tonen, maar daadwerkelijke gameplay laten zien.

Doom Eternal is het vervolg op DOOM (2016), de succesvolle reboot van de serie. Vrijdag 10 augustus zal er gameplay getoond worden van de nieuwe game uit de serie tijdens een livestream op QuakeCon. Het exacte tijdstip is nog niet bekend, net als wat er verstaan wordt onder ‘gameplay reveal’. Het kan een korte trailer zijn, maar aangezien DOOM (2016) een behoorlijk uitgebreide presentatie kreeg, hopen we hier ook op voor Doom Eternal.

Veel over de game is er nog niet bekend, behalve dan dat deze nog meer demonen en nog meer krachtige vaardigheden voor Doomguy bevat. Doom Eternal komt uit op PlayStation 4, Xbox One en pc. Wanneer is ook nog niet bekendgemaakt. Een release nog dit jaar lijkt in ieder geval onwaarschijnlijk. Op QuakeCon horen we ongetwijfeld meer. Tot die tijd kun je hieronder (nogmaals) de aankondigingstrailer van Doom Eternal checken.