FOK! Wat een weer: kansje op regen

De ochtend verloopt bewolkt met plaatselijk af en toe regen of een bui. In de loop van de middag en avond breekt de zon van het noorden uit steeds vaker door, maar trekken er ook enkele buien over met name het oosten van het land. In totaal wordt 1 tot 5 mm regen verwacht, het minst in Zeeland en het meest in het uiterste oosten. Het wordt vanmiddag 18 tot 21°C. De noordwestelijke wind is matig, langs de kust vrij krachtig tot krachtig. In de loop van de middag draait de wind naar het noorden en neemt vooral landinwaarts wat in kracht af.

Komende nacht verloopt droog met brede opklaringen. De minimumtemperatuur ligt rond 11°C, vlak aan zee wat hoger. Er staat een zwakke tot matige noordelijke wind.

Morgen overdag is het wisselend bewolkt en kan er in het oosten van het land nog een bui tot ontwikkeling komen. De maximumtemperatuur loopt uiteen van 20°C vlak langs de kust tot lokaal 24°C in het oosten en zuidoosten. De wind is noord tot noordwest en is overwegend matig. (Bron: KNMI)

Zonkracht (onbewolkt/bewolkt) 6/3 - goed insmeren dus! 

Nederland
 

DJMO zag grote en kleine zwanen
DJMO zag grote en kleine zwanen

Jouw foto of filmpje bij het weerbericht? Mail hem naar weer@fok.nl onder vermelding van je username en waar je de foto (ongeveer) hebt gemaakt. Wie weet staat jouw foto bij het volgende weerbericht!