FOK! Wat een weer: sneeuw, storm, hagel en regen krijgen we voorlopig niet

Vandaag is er veel zon met slechts af en toe enkele wolkenvelden. Het blijft droog en de maximumtemperatuur loopt uiteen van rond 20°C in het noordelijk kustgebied tot 27°C in het zuidoosten van het land. De noordelijke wind neemt toe naar matig.

Komende nacht is het eerst helder en met name in het noorden kunnen enkele mistbanken ontstaan. Later trekken er vanuit het noorden wolkenvelden het land binnen. De minimumtemperatuur varieert van 9°C in het noordoosten tot 16°C in het zuiden. De wind wordt noordwestelijk en zwak tot matig.

Maandag overdag is er vrij veel bewolking aanwezig en blijft het op de meeste plaatsen droog. Slechts zeer lokaal kan een klein beetje regen vallen. Door de vele bewolking met daarbij een matige noordwestenwind wordt het minder warm dan de afgelopen dagen. De middagtemperaturen komen uit op 16°C langs de noordkust tot lokaal nog 24°C in het zuidoosten. 

Dinsdag bewolkt, vrij koel en wat lichte regen. Vanaf woensdag wederom droog en temperaturen opnieuw oplopend naar zomerse waarden. (Bron: KNMI)

Zonkracht (onbewolkt/bewolkt) 6/3 - goed insmeren dus! 

Nederland
 

Interpretatie was in de haven van Vlissingen
Interpretatie was in de haven van Vlissingen

Jouw foto of filmpje bij het weerbericht? Mail hem naar weer@fok.nl onder vermelding van je username en waar je de foto (ongeveer) hebt gemaakt. Wie weet staat jouw foto bij het volgende weerbericht!