Stel geeft verjaardagsfeestjes voor dakloze kinderen na miskramen

Mary Davis en haar echtgenote Ari Kadin uit Los Angeles hebben met twee miskramen te maken gehad. Dat is natuurlijk uiterst triest, maar het echtpaar heeft een mooie manier gevonden om er mee om te gaan: grote verjaardagsfeestjes geven voor dakloze kinderen.

Op een groot dak organiseert het echtpaar elke maand een groot feest, waar de dakloze en zeer arme kinderen uit de buurt naartoe kunnen komen. "Zoveel kinderen hier hebben het gewoon nodig om zich geliefd te voelen. We wisten vooraf niet hoeveel plezier ze ons óók zouden geven, dat heeft ons zo enorm geholpen met het verwerken van onze eigen problemen."

"Ik wil dat mijn dochter een normaal leven kan leiden", aldus de moeder van de 12-jarige Briana, wonend in een opvangtehuis voor daklozen. "Ik wil dat ze gewoon kind kan zijn." Het begon zes jaar geleden overigens met vijftien kinderen, deze maand komen er tweehonderd op het feest.

Davis en Kadin hebben meer dan zesduizend kinderen een mooie verjaardag gegeven, en of je nou gelooft in karma of niet, ze zijn mooi beloond: het echtpaar heeft inmiddels toch een gezonde dochter, die op dezelfde plek haar eerste verjaardag zal vieren. 

"Ik wil dat onze dochter opgroeit met de wetenschap dat niet alle kinderen alles kunnen krijgen wat jij hebt. We zouden allemaal een beetje blijdschap en vriendelijkheid moeten verspreiden, zeker aan hen die het het meest nodig hebben", aldus Davis.