Prostituee-onthoofder/dominee: 'Ik kom niet in de hemel'

Enkele dagen geleden kwamen we met een bericht over een dominee in Nigeria die rijk wilde worden. Hij had een geldritueel nodig en daarvoor moest een prostituee vermoord worden, waarbij ze ook maar gelijk onthoofd werd, waar hier allemaal meer over te lezen is.

Inmiddels is wat meer duidelijk geworden over de gang van zaken, zoals details over het 'geldritueel' wat meneer uitgevoerd heeft. Zo werden de handen, benen en het hoofd van de jongedame afgehakt en geroosterd. Daarna werden ze gemengd met een soort lotion, wat dominee Otaru dronk en over zijn lichaam smeerde. Want zo word je rijk*.

Over zijn lot is de dominee wel duidelijk: hij heeft via de politie laten weten dat hij het geldritueel uitvoerde omdat hij niet kon wachten tot God hem rijkdom zou bezorgen. Wat dat betreft deed Job het dus een stuk beter. "Ik wist dat ik tegen God's wil in ging en ik weet dat ik niet in de hemel kom", trapte hij een open deur in. De zaak kwam aan het rollen doordat een bediende van het hotel waar de prostituee haar klanten ontving haar al drie dagen niet had gezien, waarna hij de politie belde.

*Voor de minder snuggere lezer: zo word je niet écht rijk, we adviseren dan ook om dit niet te doen.