Politie vindt geile donkergetinte man

De politie zoekt getuigen die hebben gezien hoe vrijdagavond 29 juni tussen 18 en 19 uur een ongeveer 30-jarige kale donkergetinte medemens in een donkergetinte spijkerbroek er uitziende als van het mannelijke geslacht een 15-jarig meisje benaderde met verzoeken om seks. Deze verzoeken werden in zowel verbale als lichamelijke taal geuit.

Dit vond allemaal plaats bij de zuidelijke Rijkerswoerdse plassen in Arnhem tussen de Rijksweg Noord en de Kerkstraat. Toen het meisje aangaf geen interesse te hebben is de persoon te voet afgedropen.

Wie van dit voorval iets gezien heeft of ook (ongewenst) contact heeft gehad met de opgewonden donkergetinte persoon in die omgeving wordt vriendelijk verzocht deze ervaringen te delen met de politie. Hiervoor kunt u bellen met het landelijke nummer 0900 8844.

Update 03-07-2018 11.15 uur
De politie heeft een kale geile dakloze man opgepakt die aan het signalement voldeed. De kale die als 30-jarige werd ingeschat blijkt 14 jaartjes ouder te zijn. De politie zoekt nu uit hoe het een en ander gegaan is en heeft al wel met diverse getuigen gesproken maar zoek nog meer getuigen.

Man aangehouden voor lastigvallen meisje (Foto: Stockfoto politie.nl)
Man aangehouden voor lastigvallen meisje (Foto: Stockfoto politie.nl)