Dominee verkracht en onthoofdt prostituee als onderdeel van geldritueel

Ene Olusegun Otaru slijt zijn dagen in de staat Kogi in Nigeria als dominee van een kerk/sekte in de Cherubim and Seraphim-geloofsgemeenschap. Allemaal leuk en aardig, maar financieel ging het de pastoor allemaal niet echt voor de wind en om zijn acht kinderen te ondersteunen kon hij wel een zakcentje gebruiken.

Als je geld nodig hebt ga je natuurlijk aan rituelen beginnen, zo ook Olusegun. Daar had hij dan weer wat spullen van dode mensen voor nodig - zoals hun lichaam - en om dat voor elkaar te krijgen groef hij een aantal overledenen op. Vreemd genoeg werkte dat allemaal niet en dus vond de pastoor het tijd om een stapje verder te gaan.

Hij bracht twee vrienden op de hoogte en die stemden in met zijn plan. Een 19-jarige prostituee werd door twee van de mannen naar een hotel gelokt voor een 'afspraak', waarna ze haar meenamen naar de kerk van Olusegun. Daar werd de tiener verkracht en vervolgens onthoofd, waarna een van de mannen ook nog eens seks had met haar lichaam - op die manier zou de man door geen enkel wapen meer gekwetst kunnen worden. Uiteraard.

Ernstig triest voor de dame in kwestie, maar het was allemaal onderdeel van het geldritueel, dus het moest. De ledematen van de jongedame werden vervolgens één voor één afgehakt, met extra aandacht voor de vingers: die werden geroosterd en verwerkt in een soort pepersoep, wat de drie heren tot hun arrestatie elke dag aten.