F-side is emotioneel om vertrek Kluivert

De zogenaamde harde kern van voetbalclub Ajax, de F-side, zijn boos. Of ze zijn verdrietig en misschien kunnen deze respectvolle mannen hun emoties niet zo goed kwijt. 

In ieder geval wensen de mannen, die zelfverklaard 'alles voor Ajax geven', de pas door Ajax verkochte Justin Kluivert een paar gebroken benen toe. De F-side kan het maar niet verkroppen dat Kluivert zijn carrière wil voortzetten in Italië bij de club die regelmatig wél Champions League speelt: AS Roma.


F-side wil Justin Kluivert niet meer zien in de ArenA (Foto: Gettyimages)

Ook willen ze niet meedoen met het ophangen van slingers voor een afscheid van de 19-jarige zoon van Ajax-legende Patrick Kluivert in de Johan Cruijff ArenA. Mocht hij zich ooit weer in het stadion vertonen, dan wordt hij zelfs getrakteerd op een 'regen van straatklinkers', zoals dat vermeld wordt op hun eigen internetplekje.

De meer dan zeventien miljoen euro die Kluivert oplevert zal de tranen van de geharde gezichten ook al niet kunnen drogen. Ajax heeft immers al meer dan honderdvijftig miljoen euro op de bank staan.

Eerder waren de heren al boos op spelersmakelaar Mino Raiola, een iets logischer doelwit van de agressie van de mannen op Zuid, aangezien hij regelmatig de hoofden van Ajaxtalenten op hol brengt met grote geldbedragen.

Hieronder de tranentrekkende ode aan Kluivert, de speler die blijkbaar liever speelt voor een club met messentrekkende supporters, dan voor een club met een boos groepje straatklinkergooiende fans.

"De kogel is door de kerk, nadat er maandenlang spelletjes zijn gespeeld en leugens zijn verteld door aasgier Mino Raiola en NSB’er Justin Kluivert, is de deal rond. Hij gaat naar AS Roma!
Vele zullen denken, gelukkig niet naar het fascistische SS Lazio Roma. Nou, wij weten niet wat beter is. We weten wel dat AS Roma de club is van de laffe messentrekkers. De laatste keer dat wij ze troffen in de Champions League, in 2003, kwamen ze langs gereden met hun scootertjes en staken ze mensen, die langs de weg liepen, met een mes.
Enfin, iedereen heeft kunnen zien hoe Justin kussend met een AS Roma sjaaltje in Rome arriveerde. Om te kotsen! Twee maanden geleden stond hij nog met een AFC Ajax sjaaltje!
Wij wensen Justin ook geen succes in Rome, wel dat ie zijn poten of nek breekt!
Hij krijgt daarom ook geen afscheid in de Johan Cruijff Arena! Wordt hij wel ooit weer waargenomen in Amsterdam, dan krijgt Justin een ouderwetse Amsterdamsche straatklinkerregen over zijn flikker heen!"