'Blizzard teaset nieuwe Overwatch-hero'

Op het Twitter-account van Overwatch is een videoclip van zes seconden geplaatst, waarin wel eens een nieuw personage geteased kan worden. Dit zou de 28ste hero zijn voor de team-based multiplayer shooter van Blizzard.

De video is kort en laat veel te raden over. In een steegje waarin we de wind horen blazen zien we een muur vol met graffiti en posters. Prominent aanwezig is een springende aap met de tekst “No bots”. In de tweet lezen we vervolgens “Calm before the storm”. Duidt dat op een personage dat met windaanvallen tegenstanders aanvalt en wegblaast? Samen met de aankomende wijzigingen in de map Horizon Lunar Colony zou Hammond mogelijk het volgende personage kunnen zijn dat toegevoegd wordt aan Overwatch. Net als Winston is Hammond een proefdier geweest. Maar wellicht dat het om een heel ander personage gaat. Op een poster die rechts verstopt is, lezen we het woord "Yard" en zien we vaag een persoon. Misschien dan toch de Queen of Junkertown

Als we kijken naar vorig jaar, dan houdt Blizzard maart (Orisa), juli (Doomfist) en november (Moira) aan om nieuwe personages te introduceren. Afgelopen maart is Brigitte toegevoegd, dus volgende maand weer een nieuwe zou goed mogelijk zijn. De Overwatch-community heeft in ieder geval weer veel om over te speculeren. Je ziet de korte video met de winderige steeg in onderstaande tweet.