Salah ontkent conflict binnen Egyptisch team

Mohamed Salah ontkent dat er een conflict is in de selectie van Egypte na de 3-1 nederlaag tegen Rusland van dinsdag. De aanvaller van Liverpool ontbrak in de openingswedstrijd van Egypte op het WK tegen Uruguay, een wedstrijd die met 1-0 verloren ging. Dinsdagavond verscheen hij in de basis en schoot hij vanaf de strafschopstip de 3-1 tegen de touwen.

Na afloop van de wedstrijd kwamen er berichten over conflicten in de selectie. De spelers en de technische staf zouden het niet met elkaar eens zijn over de manier van spelen. "Iedereen in Egypte is verenigd en er is absoluut geen conflict tussen ons", schrijft Salah op Twitter. "We respecteren elkaar en de relatie is uitstekend."

Salah werd de derde Egyptenaar die op het WK scoorde, na Abdelrahman Fawzi in 1934 en Magdy El Ghani in 1990. De 26-jarige aanvaller werd voor Liverpool afgelopen seizoen Premier League Speler van het Seizoen, PFA Spelers' Speler van het Jaar en Afrikaans Voetballer van het Jaar tijdens het seizoen 2017/18, waar hij topscorer werd in de Premier League met 32 doelpunten.