Veel dubbele lagen in trailer cyberpunk 2077

Wellicht de grootste aankondging tijdens de Xbox-briefing op E3 was dat we een trailer te zien kregen voor Cyberpunk 2077, de nieuwste game uit de stal van CD Projekt Red. Maar de Poolse ontwikkelaar bleek ook nog een aantal grappige easter eggs in de trailer te hebben verstopt, en zelfs gratis games.

Het eerste geheim dat ontrafeld werd zat helemaal aan het begin van de trailer, met de codes die voorbijscrollen over het scherm. Het gaat om dit fragment:

De codes bleken niet random te zijn, en toen twitteraar HumanOrginal de code invoerde op GOG bleek het een voucher te zijn voor The Witcher 3: Wild Hunt, inclusief de uitbreidingen Hearts of Stone en Blood and Wine. Een aantal scherpe kijkers kunnen dus nu genieten van een gratis game op kosten van CD Projekt Red.

De tweede verborgen boodschap komt uit een still van de trailer. Wanneer de trailer op het juiste frame wordt stilgezet komt er een flinke lap tekst op je scherm, waarin CD Projekt Red onder andere uitleg geeft over de releasedatum, de grootte, DRM en microtransacties.

Cyberpunk2077

Cyberpunk 2077 heeft nog geen releasedatum, maar we hebben dus zoals eerder gezegd wel een kekke trailer.