Verschillende edities van Red Dead Redemption 2

Rockstar heeft alle pre-orderbonussen en edities van Red Dead Redemption 2 bekendgemaakt. Ga er maar voor zitten, het is een hele waslijst. Zelfs als je de game niet wil is er nog een editie zonder de game.

Alle edities hebben de volgende storymode-uitbreidingen:

 • War Horse: In het heetst van de strijd kun je altijd vertrouwen op het prachtige ijzergrijze Ardennes War Horse. Met meer moed en uithoudingsvermogen dan een gemiddeld ras, is dit een paard dat weet hoe hij uit de problemen moet blijven.
 • Outlaw Survival Kit: De Outlaw Survival Kit bevat een verzameling van benodigdheden om het zware leven aan het front te doorstaan, inclusief items om gezondheid te herstellen, Dead Eye en meer.

Naast de War Horse en Outlaw Survival Kit, ontvang je bij de digitale pre-orders via de PlayStation Store en Xbox Store ook de volgende beloningen:

 • Cash Bonus voor Red Dead Redemption 2 Story Mode: De Van der Linde-bende is altijd op zoek naar nieuwe manieren om geld te verdienen en benodigdheden te verkrijgen. Deze in-game cash bonus is genoeg voor Arthur Morgan om een wapen, wat eten, een handjevol aan nuttige items en ammunitie te kopen.
 • Treasure Map: Door de hele wereld van Red Dead Redemption 2 zijn geheime begraven schatten te vinden. Deze exclusieve Treasure Map voor Story Mode geeft Arthur een voorsprong in de jacht naar de verstopte rijkdommen. Dit geldt voor pre-orders voor 31 juli 2018.

De Red Dead Redemption 2: Special Edition verzorgt exclusieve content voor Story Mode, zoals:

 • Bank Robbery Mission en Gang Hideout in Story Mode: Verkrijg exclusieve toegang tot een Bank Robbery Mission, waarin Arthur en een aantal van zijn nieuwe bendeleden een gedurfd plan bedenken om in te breken bij een bank in het Zuidelijke stadje van Rhodes en deze vervolgens te beroven. Ergens anders heeft de Del Lobos-bende een haciënda overgenomen – ontruim deze schuilplaats en beroof hun opslag voor een lucratieve buit.
 • Dappled Black Thoroughbred: Met dit volbloed racepaard met een prachtige zwarte vacht blijf je vooraan de kudde dankzij zijn uitzonderlijke snelheid en acceleratie. Daarbij hoort ook het exclusieve Nuevo Paraiso-zadel, handgemaakt in chocoladebruin leer met zilveren medaillondetails. Dit paard en zadel zijn beschikbaar in Red Dead Redemption 2 Story Mode.
 • Talisman en Medallion Gameplay Bonuses: Deze speciale Story Mode-items ondersteunen Arthur zodra hij hiermee is uitgerust. Door de Eagle Talentman aan zijn laars te bevestigen, zal Arthur’s milieubewustzijn langer duren. Door de Iguana Scale in zijn persoonlijke Satchel mee te nemen, heeft Arthur minder last van schade door het paardrijden.
 • Gameplay Boosts, bonussen & kortingen: Deze verzameling exclusieve Story Mode boosts, bonussen en kortingen helpen Arthur om zelf te overleven in de barre wildernis en ook om zijn bendeleden en het kamp beter te kunnen voorzien. De Core Stat-boost verbetert Arthur's Stamina-, Health- en Dead Eye Cores. Verdien meer geld tijdens overvalmissies met de Van der Linde-bende en bij het jagen en verkopen van kadavers. Ontvang kortingen op alle upgrades voor het kamp van de Van der Linde-bende.
 • De Nuevo Paraiso Gunslinger Outfit: Deze exclusieve Story Mode-outfit voor Arthur is geïnspireerd op de kleding gedragen door vaqueros en banditos ten zuiden van de grens. De outfit heeft een zwarte cowboyhoed met brede rand, een indigogekleurde jas, een versleten spijkerbroek, leren handschoenen en laarzen.
 • Gratis toegang tot extra wapens: Een goede variatie aan wapens is essentieel om te overleven in het Oude Westen. Krijg gratis toegang tot drie wapens bij de in-game Gunsmiths in Story Mode: de robuuste Volcanic Pistol, de verwoestende Pump Action Shotgun en de veelzijdige Lancaster Varmint Rifle.

Red Dead Redemption 2 - Special Edition (Foto: Rockstar Games)

De Red Dead Redemption 2: Ultimate Edition biedt alle Story Mode-content van de Special Edition plus extra bonussen voor online, zoals:

 • Bonus Outfits: ontvang twee exclusieve outfits voor jouw online karakter. De Blackrose Bounty Hunter Outfit bestaat uit een lange, ossenbloedrode jas, een vest met een gouden zakhorlogeketting en een donkere broek in chocoladebruine leren laarzen. De Copperhead Enforcer Outfit heeft een met bont gevoerd zadelbruin lederen gilet, tweekleurige handschoenen en een zwarte krijtstreepbroek met zwarte leren laarzen.
 • Black Chestnut Thoroughbred: Loop voorop in de competitie met dit volbloed renpaard met een opvallende zwarte kastanjevacht en ontvang ook het exclusieve High Plains Cutting Saddle, prachtig vervaardigd in gitzwart leer met goudkleurige metaalaccenten. Dit paard en zadel zijn online beschikbaar.
 • Gratis toegang tot de Survivor Camp Theme: personaliseer je eigen kamp met gratis toegang tot de Survivor theme.
 • Gratis toegang tot extra wapens: Krijg gratis toegang tot drie wapens bij de in-game Gunsmiths in Story Mode: de robuuste Volcanic Pistol, de verwoestende Pump Action Shotgun en de veelzijdige Lancaster Varmint Rifle.
 • Rank Bonussen: als een geweldige start voor alle Ultimate Edition-spelers, kun je sneller in rang stijgen tot aan rang 25.

Red Dead Redemption 2 - Ultimate Edition (Foto: Rockstar Games)

Heb je compleet geen zin in de game, maar wil je wel goodies, dan is er de Red Dead Redemption 2: Collector’s Box. Deze bevat de game niet. Wat er wel in zit:

 • Metal Tithing Box met slot en sleutel: Geïnspireerd op de doos die de Van der Linde-bende gebruikt om hun bijdragen aan het onderhouden van het kamp op te bergen, heeft deze zware kist een slot en sleutel, en een zwarte, metalen decoratie waarin de Cornwall Freight & Commodities gedenkplaat in gegraveerd is.
 • Verzamelbare Challenge Coin: Een majestueuze Amerikaanse buffel op de ene kant en een schilderachtig landschap op de andere kant. Dit gegraveerde, goudkleurige verzamelstuk komt in een magnetische houder met een zwarte, gegraveerde gedenkplaat waarin de geschiedenis van deze bedreigde soort beschreven staat.
 • Dubbelzijdige Puzzel: Deze tweezijdige legpuzzel met 100 stukken bevat een geïllustreerd uitzicht van de drukke haven van Saint Denis op de ene kant, en een klassiek-geïnspireerd Rockstar Games-logo op de andere kant.
 • Six Shooter Bandana: Het basisstuk voor elke boef. Deze bandana bevat een traditioneel, op paisley-geïnspireerd patroon met een verscholen wapen-iconografie over het hele ontwerp.
 • Treasure Map: Deze exclusieve schatkaart onthult de locaties van een aantal begraven schatten, die het Arthur mogelijk maakt om op zoek te gaan naar nog meer rijkdommen in de wereld van Red Dead Redemption 2. Geprint op duurzaam, onscheurbaar papier.
 • Pin Set: De zes spelden in dit setje, bevatten afbeeldingen van belangrijke wapens uit Red Dead Redemption 2, inclusief een shotgun, revolver en Dead Eye “X” markering. De set wordt geleverd in een canvas draagtas.
 • Wheeler, Rawson and Co. Catalogus: Dé winkel waar alles verkrijgbaar is, van paarden tot wapens en kleding. De Wheeler, Rawson en Co. Catalogus is een essentiële shopping tool voor het leven rondom de eeuwwisseling. Dit complete boek met 150 pagina’s is een replica van de editie die in de winkels in Red Dead Redemption 2 ligt.
 • 12 Cigarette Cards: De prachtig geïllustreerde verzamelkaarten zijn te vinden in Red Dead Redemption 2. Deze fysieke collectie bevat een enkele kaart van elke set, zoals Famous Gunslingers en Outlaws, Stars of the Stage en Marvels of Travel en Locomotion.

Red Dead Redemption 2 - Collector's Box (Foto: Rockstar Games)