FOK! Wat een weer: perioden met zon

De dag begint met veel bewolking. In de loop van de ochtend breekt de zon steeds vaker door en in de middag wordt het ronduit zonnig. Alleen in het noordelijk kustgebied kan dan nog wat bewolking van zee binnendrijven. Het blijft droog en de maximumtemperatuur loopt uiteen van 18°C langs de noordkust tot lokaal 25°C in het zuidoosten. De noordelijke wind is matig.

Komende nacht zijn er brede opklaringen. Vooral in het noorden kan er een ondiepe mistbank ontstaan. De minimumtemperatuur loopt uiteen van 10°C plaatselijk in het noorden tot 14°C in het zuidoosten. De wind is noord tot noordoostelijk en zwak tot matig.

Morgen zijn er flinke perioden met zon en het is droog. De middagtemperatuur ligt tussen de 20°C in de kustgebieden en 29°C plaatselijk in het zuidoosten. De wind draait in de loop van de dag naar een oostelijke richting en is matig. (Bron: KNMI)

Zonkracht (onbewolkt/bewolkt) 6/3

Nederland
 

Bloemetjes en hommel (Foto: Paulus-de-kabouter)
Bloemetjes en hommel (Foto: Paulus-de-kabouter)

Jouw foto of filmpje bij het weerbericht? Mail hem naar weer@fok.nl onder vermelding van je username en waar je de foto (ongeveer) hebt gemaakt. Wie weet staat jouw foto bij het volgende weerbericht!