'Internazionale overweegt aantrekken Blind'

In de toekomst naar een nieuwe linksback is Daley Blind in beeld gekomen bij Internazionale, meldt La Gazzetta dello Sport zondag.

De Milanezen hebben zich al verzekerd met van de komst van Kwadwo Asamoah, die transfervrij overkomt van Juventus, maar willen graag nog een linksback toevoegen aan de selectie.

De club verwacht dat Yuto Nagatomo, die dit seizoen verhuurd werd aan Galatasaray, de club definitief gaat verlaten en Dalbert heeft in zijn eerste seizoen in Italië niet overtuigd en vertrekt waarschijnlijk op huurbasis naar AS Monaco. Davide Santon zou kunnen dienen als back-up voor Danilo D'Ambrosio als rechtsback.

Het Italiaanse medium meldt dat Blind nu in beeld is om de vacature in te vullen. De Nederlander kwam afgelopen seizoen niet verder dan zeventien wedstrijden voor Manchester United. Zijn contract loopt nog door tot de zomer van 2019, waar the Red Devils een optie hebben om zijn contract met één jaar te verlengen.

Internazionale heeft nog geen contact gezocht met Manchester om te informeren naar de beschikbaarheid van de 28-jarige verdediger. Blind zou een ploeggenoot kunnen worden van Stefan de Vrij, die transfervrij de overstap maakt van Lazio naar Milaan.