'Neefje van Eto'o strijkt neer bij FC Twente'

Ullrich Bapoh moet na Wout Brama de tweede aanwinst worden bij FC Twente. Het neefje van Samuel Eto'o wordt gehuurd van VfL Bochum.

De achttienjarige aanvallende middenvelder wordt volgens TC Tubantia op korte termijn gepresenteerd in Enschede. Het regionale dagblad zet uiteen dat de in Kameroen geboren Duitser op meerdere posities uit de voeten kan. Het afgelopen seizoen werkte hij zijn wedstrijden af in het hoogste jeugdteam van Bochum.

Eenmaal zat hij bij de eerste selectie, maar tot een debuut in de hoofdmacht kwam het nog niet voor de jonge neef van Samuel Eto'o. De ex-aanvaller Barcelona, Internazionale en Chelsea komt zelf mogelijk ook wel eens een kijkje nemen om te zien hoe zijn familielid het er vanaf brengt bij de topfavoriet in de Jupiler League.

De Tukkers hebben zich ten doel gesteld om aankomend seizoen direct weer terug te promoveren naar de Eredivisie. Twente kan daarbij ook rekenen op de diensten van Wout Brama. De oud-gediende maakte eerder deze week bekend terug te keren op het oude nest. Volgens De Telegraaf wil de nieuwe technisch directeur Ted van Leeuwen ook Rens van Eijden en Illias Bel Hassani verleiden tot een avontuur in de Grolsch Veste.