Plein '44 staat op z'n kop tijdens Nijmeegse vierdaagse

Zaterdag 14 juli tot en met vrijdag 20 juli staat Plein ’44 tijdens de Nijmeegse Vierdaagsefeesten weer op zijn kop. Met onder andere optredens van Kraantje Pappie, The Dirty Daddies, Mental Theo, Sieneke, Kees van Hondt, BZB en Wulf.

De Vierdaagse week start op het Plein ‘44 traditiegetrouw met een knallend feest op zaterdagavond. Deze avond zijn Mental Theo en Totally Spice te gast op het podium tijdens de Back To The 90’s avond. De zondag zal ’s middags in het teken staan van het Nimweegs Artiesten Festival met onder andere Sieneke en Ancora. De zondagavond zal gepresenteerd worden door Party Loverz met onder andere Kraantje Pappie en Wulf. Later die week zijn Nijmeegse favorieten Navarone en The Dutch Queen Tribute te zien op het plein.

De week op Plein ’44 zal afgesloten worden door de sympathieke bad boys van The Dirty Daddies! Nieuwe elementen zijn onder andere op dinsdagavond de Grote Karaoke Show en op woensdagavond ben je bij Plein ‘44 op het juist adres voor een muzikaal potje bingo bij de legends van Swingo Bingo. Op donderdag wordt de succesvolle combinatie Kees van Hondt en BZB gehandhaafd.

Het complete programma van Plein ’44 bestaat uit: Mental Theo, Kraantje Pappie, The Dirty Daddies, Back To The 90’s met Totally Spice en Mental Theo, Het Nimweegse Artiestenfestival, De Party Loverz met Wulf en Kraantje Pappie, de Euro’s, Daredevils, Navarone, de Grote Karaoke Show, Baby Blue, Swingo Bingo, the Dutch Queen Tribute, BZB, Kees van Hondt, Vezpa en Enge Buren.

Het plein ’44 is de gehele week gratis toegankelijk. Meer informatie en het tijdschema zijn te bekijken via de website..

Plein '44 staat op z'n kop tijdens Nijmeegse vierdaagse (Foto: Ev'Hands B.V.)
Plein '44 staat op z'n kop tijdens Nijmeegse vierdaagse (Foto: Ev'Hands B.V.)