'Fortnite, Dragonball FighterZ en meer naar Switch'

Het grote uitlekken van E3-informatie is begonnen. Nu is er een afbeelding opgedoken waarop te zien is dat er een aantal ports van grote games hun opwachting maken voor Nintendo Switch. Wat dacht je bijvoorbeeld van Fortnite en Dragonball FighterZ?

De afbeelding is gepost op 4chan en schijnbaar afkomstig van iemand die meewerkt aan de showroom-displays voor de E3. Naast Fortnite en Dragonball FighterZ, staan Paladins, FIFA 19, Monster Hunter Generations UltimateStarlink: Battle for Atlas, Killer Queen Black en Overcooked 2 in de showroom.

Of dit allemaal waar is, is zeer de vraag. Zeker bij een site als 4chan moet je niet alles direct geloven. Maar dat Fortnite ooit naar de Switch komt is redelijk aannemelijk. Ontwikkelaar Epic breidt het bereik van zo’n succesvolle game natuurlijk graag uit, deze draait zelfs op iOS en binnenkort ook op Android. Kotaku heeft eerder al van een anonieme bron vernomen dat Dragonball FighterZ naar Nintendo's hybride console zou komen. Starlink: Battle for Atlas is al een tijdje in de maak, Monster Hunter Generations Ultimate is onlangs officieel aangekondigd en FIFA 19 is een inkoppertje. Dan zouden PaladinsKiller Queen Black en Overcooked 2 overblijven als verse aankondigingen. Over iets meer dan een week begint de E3, dan zullen we het meemaken.

Fortnite Switch E3 leak