Jennifer Garner maakt grap ten koste van kip

Een week nadat ze volgers had gevraagd mee te denken over een naam voor één van haar nieuwe kippen, is Jennifer Garner tot een beslissing gekomen. De hen werd vernoemd naar de actrice zelf, en zal door het leven gaan als Hennifer.

Jennifer onthulde de naam van de kip woensdag op Instagram. Ze vertelde er niet bij of ze Hennifer zelf verzon of een suggestie van een volger heeft aangenomen. De naam lijkt te komen uit de traditie waarin Hollywoodkoppels door fans een stelletjesnaam krijgen aangemeten. Zo werden Jennifer en haar ex Ben Affleck tijdens hun huwelijk vaak Bennifer genoemd.

Hennifer is één van de acht nieuwe kippen van de actrice. Vorige maand maakte ze bekend dat haar vorige 'huiskip' was overleden. Deze Regina George, vernoemd naar het personage uit de film Mean Girls, dook geregeld op op de sociale media van Jennifer. Zo deelde ze onder meer een kiekje waarop ze Regina George aan een riem uitliet in de buurt.

De actrice woont in Los Angeles, maar heeft in interviews vaak verteld het landelijke leven van haar jeugd te missen. Ze wil dochters Violet (12) en Seraphina (6) en zoon Samuel (6) daar iets van meegeven met een kippenren, moestuin en zelfs bijenkorven in de achtertuin.

Jennifer Garner vernoemt kip naar zichzelf
Jennifer Garner vernoemt kip naar zichzelf (Foto: BuzzE)