'Manchester City biedt vijftig miljoen voor Jorginho'

De agent van Jorginho stelt dat er een officieel bod van vijftig miljoen euro is gedaan bij Napoli. Het is volgens hem afkomstig van Manchester City.

De Italiaanse middenvelder wordt al tijden getipt als nieuwe aanwinst voor de ploeg van Manchester City, maar ook Liverpool, Arsenal en Chelsea zouden naar verluidt interesse hebben om de verfijnde speler van Napoli aan te trekken. Calcio Napoli 24 meldt echter dat City al een deal heeft gesloten met de club van de 26-jarige technicus.

Zaakwaarnemer Joao Santos gaat nog niet zo ver, maar weet wel dat de Napolitanen een bod hebben gekregen wat maar moeilijk te weigeren is: vijftig miljoen euro. "Ik weet dat Napoli een aanbod heeft ontvangen van Manchester City", vertelt hij aan Tuttomercatoweb. "We wachten op hun reactie. Ik denk niet dat ze het hebben afgewezen. Als de club akkoord gaat, zullen we alles beoordelen. Uiteraard hebben we interesse, want hun coach Pep Guardiola is de beste van Europa."

In een eerder stadion heeft de zaakwaarnemer al aangegeven dat hij geen moeilijkheden verwacht met de contractbesprekingen. Jorginho heeft zich opgeworpen als één van de beste middenvelders van de Serie A. Hij tekende in 2014 bij Napoli en kwam dit seizoen tot 33 competitieoptreden. Daarin scoorde hij tweemaal.