Tony jr. is 'fucking verliefd' op Maan

Tony Junior ziet zichzelf wel oud worden met Maan. De dj en vlogger is "fucking verliefd" op de zangeres en ziet haar als de moeder van zijn toekomstige kinderen.

"Het is niet zo dat dat we nu bezig zijn met kinderen maken, maar wie weet", zegt Tony, ook bekend als Tony Peroni Junior, in een interview voor het YouTube-kanaal #FIRST. "Als ik een relatie met iemand heb, dan heb ik er ook echt wel over nagedacht of zij een goede mama kan zijn. Anders zou ik dit niet eens aangaan."

Tony vertelde ook over hoe hij Maan beter leerde kennen via WhatsApp. "Ik wist eigenlijk niet zo goed wie zij was in het begin. Ik kreeg een fotootje via WhatsApp en daar stond een meisje op dat ik heel knap vond." Vervolgens liet de dj "de hyena los". "Ik ben haar gaan volgen, zij volgde mij terug en zo kwam dat langzaam tot stand."

Tijdens Mysteryland 2017 keken de tortelduifjes elkaar voor het eerst diep in de ogen. "Eigenlijk was het vanaf dat moment al top." Tony is zijn wilde haren kwijt. "Nu merk ik dat ik iemand wil waar je echt mee oud kan en wil worden en een leuk leven kan hebben. Het is veel intenser om gek op iemand te zijn en een reden hebben om naar huis te komen. Dat is zo veel meer waard dan lust."