Drugsdealer? Neem geen aardappelbad in BH

Als je weleens naar een hotel gaat dan weet je wel wat je moet meenemen, een toilettas, kleding en wat nets voor in het restaurant. Dat niet iedereen daar hetzelfde over denkt bleek onlangs in het Engelse Eastleigh.

Het hotelpersoneel keek vreemd op toen de 30-jarige James Johnson, tijdens zijn 5 dagen durende verblijf, op een dag binnenstapte met een zak aardappelen. Vreemd zou je denken maar speciaal voor de gelegenheid had Johnson ook nog eens een bh aangetrokken.

Reden genoeg voor het personeel om de politie in te schakelen omdat er in de dagen daarvoor ook al een wietgeur werd waargenomen.

De opgetrommelde dienders kwamen vrij snel tot de ontdekking dat de hotelgast niet helemaal zichzelf was omdat hij zich al dagenlang van de aarde hield onder invloed van wiet, xtc, mdma en andere soorten psychedelische drugs. Bovendien vulde hij het bad met de meegebrachte piepers om er een bad in te nemen, wellicht om een andere betekenis te geven aan het woord 'hoteltrip'?

Dit alles leidde tot zijn arrestatie en bij een huiszoeking werden grote hoeveelheden drugs gevonden waardoor het vermoeden bestond dat deze waren bestemd voor de drugshandel. Tegenover de rechter verklaarde hij dat "het voelde alsof het de juiste keuze was".

Voor Johnson was het de bedoeling dat hij slechts één avondje zou stappen in Eastleigh. Had hij dit maar gedaan, dan had hij nu niet tegenover de rechter hoeven uit te leggen dat hij in een bh een aardappelbad wilde nemen.

Tegenover de rechter bekende hij te handelen in drugs en de lading, welke werd gevonden in zijn woning, voor 750 dollar had gekocht via het darkweb. Erg snugger als handelaar bleek hij volgens de politie niet te zijn aangezien zijn 'handel' niet eens de helft waard was.

De rechter legde een taakstraf op waardoor Johnson de aankomende 1,5 jaar diverse taken mag uitvoeren. Bovendien moet hij een afkick-behandeling ondergaan.

Of hij daardoor van zijn patat-bad-fetish zal worden genezen zal moeten blijken.

Ben je dealder? Neem geen aardappelbad in BH
Drugsdealer? Neem geen aardappelbad in BH