Van wiskundeleraar naar massabevruchter met spermabusje

Opeens weet je het: je wordt spermadonor! Zo ook de 62-jarige Clive uit Engeland, die inmiddels al 65 kinderen heeft verwekt, allemaal bij verschillende vrouwen. De ex-wiskundeleraar doet dit alles vanuit zijn bestelbusje, omgetoverd tot een mobiele spermabank.

Clive wilde na zijn pensioen 'bij blijven dragen aan toekomstige generaties'. Hij had medelijden met vrouwen die de dure bevruchtingsbehandeling in een kliniek niet kunnen betalen - dat kost een euro of zesduizend. Eén en één is twee, en nu doneert Clive zijn sperma, gratis en voor niks.

Vrouwen plaatsen een bestelling, waarna Clive met en in zijn witte bestelwagen komt. Als de dame thuis is rukt hij in de achterbak een spuitje vol, die hij netjes warm houdt tot hij het spuitje bij de klant heeft afgeleverd. Bij één op de drie is het direct raak, andere mensen hebben wel zes keer een vreemde man in een busje voor het huis van de buurvrouw gezien.

De gulle vermenigvuldiger gaat nog even door, maar wil op zijn hoogtepunt stoppen. Zijn vrouw is er wel een beetje klaar mee en dus houdt Clive er bij honderd kinderen mee op. Overigens is wel te hopen dat er geen kwaad bloed gezet wordt: doordat het niet wettelijk is geregeld - spermabanken accepteren slechts donoren tot 45 jaar - liggen er 65 potentiële alimentatieclaims klaar.