Leisure Suit Larry komt terug

Er is een nieuwe game uit de Leisure Suit Larry-franchise in de maak. Mocht je nu denken ‘wie?’: Larry is die ietwat kalende loser met buikje en een onlesbare dorst om vrouwen te scoren die compleet onbereikbaar voor hem zijn. De serie bestaat uit (licht) puberale games die vooral in de jaren 80 voor erg veel lol zorgden.

“Hey dames, ik ben weer terug! Mijn nieuwe avontuur Leisure Suit Larry - Wet Dreams Don’t Dry brengt me op onverklaarbare wijze van het einde van de jaren 80 plots naar de 21ste eeuw en wow, wat is de wereld veranderd!” lezen we op de Steam-pagina van de game.

Leisure Suit Larry - Wet Dreams Don’t Dry wordt gemaakt door de Duitse studio CrazyBunch. Zij hebben een korte trailer van de game gepubliceerd, zoals je hierboven hebt kunnen zien. Hoewel dit een live-action teaser is, is Wet Dreams Don’t Dry weer een vertrouwd met de hand getekend point-and-clickavontuur. Larry heeft wel een groeispurt gehad, want het is niet meer het kleine ventje zoals we hem kennen. Aangepast aan de hedendaagse maatschappij, heeft Larry tijdens zijn avontuur toegang tot apps als ‘Timber’ en ‘Instacrap’. Of Al Lowe, de bedenker van Leisure Suit Larry, meewerkt aan de titel is niet bekend.

Het is opvallend dat er een nieuw deel in de serie verschijnt, want de laatste game Leisure Suit Larry Reloaded uit 2013 heeft niet al te best gepresteerd. Wet Dreams Don’t Dry komt in het vierde kwartaal van dit jaar uit op Steam en kost 25,49 euro in de pre-order. Vanaf 23 oktober gaat de prijs omhoog naar 29,99.

Leisure Suit Larry Wet Dreams Don't Dry