FOK! Wat een weer: zon en de komende dagen meer zon!

Vandaag begint met vrij veel bewolking, in de loop van de dag breekt de zon landinwaarts steeds vaker door. Het blijft droog en de temperaturen lopen op naar 14°C in de kustgebieden tot lokaal 19°C in het zuidoosten. De noord- tot noordwestenwind is overwegend matig.

Komende nacht wordt het vrijwel overal bewolkt, in het zuidoosten blijft het mogelijk opgeklaard. In het noorden kan er een lichte bui voorkomen. De minimumtemperatuur loopt uiteen van 6°C in het zuiden tot 9°C in het noorden. De noordwestenwind is zwak tot matig, in het noordelijk kustgebied mogelijk vrij krachtig.

Morgen overdag overheerst de bewolking. In de loop van de dag komt de zon ook af en toe tevoorschijn, vooral in het zuidoosten. Met name in het noordoosten kan een lichte bui ontstaan, maar op de meeste plaatsen blijft het droog. De temperatuur loopt op naar 15°C aan de kust en ongeveer 18°C in het binnenland. De wind is zwak tot matig en komt overwegend uit noord tot noordwest. (Bron: KNMI)

Nederland
 

Iteejer is in Cabanas in Portugal. Ook daar is het mooi weer. (Foto: Iteejer)
Iteejer is in Cabanas in Portugal. Ook daar is het mooi weer. (Foto: Iteejer)

Jouw foto of filmpje bij het weerbericht? Mail hem naar weer@fok.nl onder vermelding van je username en waar je de foto (ongeveer) hebt gemaakt. Wie weet staat jouw foto bij het volgende weerbericht!