Vreemdganger als 'vermist' opgegeven door boze vrouw

Wat doe je als jouw man je heeft bedrogen? Dan zin je op wraak en dan vooral op een manier waardoor iedereen weet dat jouw man een scheve schaats heeft gereden.

Zo ook een dame uit Pitlochry in Schotland. Nadat zij door haar man was bedrogen besloot zij dit aan de grote klok te hangen en toegegeven, zij deed dit op orginele wijze. Zij maakte posters met daarop een foto plus profiel van haar man met de titel "Hond vermist" en voegde zij, zoals gebruikelijk is bij dergelijke posters, een zeer gedetailleerde beschijving toe over haar 'reu'.

Zo valt te lezen dat haar man narcistisch is, liegt, teveel drinkt en op vrouwen jaagt. Ook zou hij graag vrouwen dronken voeren om er seks mee te hebben. Wat hij niet graag doet zijn het vertellen van de waarheid, loyaal zijn en het gebruik van condooms.

Al met al heeft de vrouw ex van Andrew er blijkbaar schoon genoeg van want zij sluit af met de de waarschuwing dat je hem beter niet kan benaderen omdat hij je zal opzadelen met clamydia of genitale wratten (misschien wel beide, als je geluk hebt). Of de vrouw uiteindelijk is herenigd met haar 'verloren' reu blijft vooralsnog onduidelijk.