Priv-crews Sea of Thieves van korte duur

Het aanmaken van privé-crews was een feature waar veel Sea of Thieves-spelers op zaten te wachten. Gisteren is deze eindelijk live gegaan, maar nog geen 12 uur later zijn de privé-crews alweer verdwenen.

Sea of Thieves is een multiplayer openwereld piratengame die maar een matige start kent. Gamers hebben de nodige klachten over de huidige staat van de game. Een daarvan is dat je geen privé-crew aan kunt maken voor op je boot of schip. Dit maakt het makkelijker om samen met je vrienden de zeeën te bevaren. Deze feature is gisteren na lang wachten met een update toegevoegd, samen met de mogelijkheid om items te delen met andere spelers en de gamertag te verbergen wanneer een speler onderwater is. Nog geen 12 uur later zijn alle veranderingen van de update echter weer teruggedraaid, omdat deze tot problemen leidden.

Wanneer de nieuwe features weer terugkeren is niet bekend. Ontwikkelaar Rare geeft aan dat “de gameservers nog steeds instabiel zijn en gamers hier hinder van kunnen ondervinden.” Wat wij van Sea of Thieves vinden, lees je in onze review.

sea of thieves