Capcom komt met twee "grote titels" dit jaar

Capcom heeft een uitstekend fiscaal jaar achter de rug. Mede door het grote succes van Monster Hunter World heeft de uitgever afgelopen jaar een recordwinst behaald. Voor het huidige fiscale jaar, dat loopt tot 31 maart 2019, liggen er ook al grootse plannen op tafel.

Capcom heeft namelijk twee "grote titels" gepland. Deze zijn niet exclusief voor Japan, maar worden wereldwijd uitgegeven om de marktpositie te verstevigen. Welke games we mogen verwachten is niet bekend, evenals of Mega Man 11 er wellicht een van is. Die game is eind vorig jaar aangekondigd en wordt ergens dit jaar verwacht.

Dat geeft ons mooi de gelegenheid om te speculeren wat er mogelijk komt. Capcom heeft de rechten van een aantal grote titels, waaronder Street Fighter, Resident Evil, Devil May Cry, Dead Rising, Ace Attorney en natuurlijk Monster Hunter, dat later dit jaar nog uitkomt op pc en de komende tijd nog veel nieuwe content en evenementen krijgt.

Waar hoop jij op? Van Devil May Cry gaan er al langere tijd geruchten rond dat er iets op stapel is. Of is het wellicht dungeon crawler Deep Down die ineens weer tevoorschijn komt?

Capcom