FOK! Wat een weer: lekker weertje

Vandaag schijnt de zon overal volop en blijft het droog. De maximumtemperaturen komen op de meeste plaatsen uit rond 25°C. In het Waddengebied blijft de temperatuur iets achter met 21°C. Er staat een matige oostelijke wind. In de middag kan de wind langs de (zuid)westkust vanaf zee gaan waaien met enige afkoeling tot gevolg.

In de nacht naar maandag blijft het onbewolkt en droog. De minima liggen rond 11°C. De wind is oost tot zuidoost en landinwaarts zwak, in de kustgebieden matig.

Maandag overdag is het opnieuw zonnig en droog. De temperatuur loopt in de middag op naar 24°C langs de noordkust en 27°C in het zuiden. Op de Wadden wordt het ongeveer 22°C. Er staat een matige oostelijke wind, in de middag waait de wind langs de zuidwestkust opnieuw vanaf zee.

De dagen daarna zonnig en warm weer. Vanaf woensdag meer bewolking en een toenemende kans op regen of enkele buien. Vanaf donderdag dalen de maxima naar waardes onder normaal, m.u.v. vrijdag.

(Bron: KNMI)

Nederland
 

Prachtig weer in Kempen (D) net over de grens bij Venlo. Daar vinden de Highland Games  plaats.  (Foto: Spylacopa_68)
Prachtig weer in Kempen (D) net over de grens bij Venlo. Daar vinden de Highland Games plaats. (Foto: Spylacopa_68)

Jouw foto of filmpje bij het weerbericht? Mail hem naar weer@fok.nl onder vermelding van je username en waar je de foto (ongeveer) hebt gemaakt. Wie weet staat jouw foto bij het volgende weerbericht!