Mourinho wil Blind niet kwijt

Daley Blind lijkt nog een toekomst bij Manchester United te hebben, ondanks dat de Nederlander de laatste weken gelinkt werd aan een vertrek.

Blind, wiens contract nog doorloopt tot de zomer van 2019, kwam dit seizoen tot zestien wedstrijden in het shirt van the Red Devils, waarvan slechts zes wedstrijden in de Premier League. Ook de positie van Matteo Darmian lijkt onzeker te zijn. De Italiaan kwam dit seizoen tot vijftien wedstrijden in alle competities, waarvan ook slechts zes in de Premier League.

"Als een speler wil vertrekken en er een goede aanbieding binnenkort, dan zal de club de situtatie bestuderen. We proberen de spelers altijd gelukkig te houden. Als dat betekent dat een vertrek de beste optie is, zullen we zien wat er gaat gebeuren", vertelde Mourinho tijdens een persconferentie.

"Maar ze komen voor in mijn plannen. Ik wil niet verkopen, ik wil hen houden." Blind staat sinds de zomer van 2014 onder contract bij Manchester United en hij won tot dusver vier prijzen met de club: de FA Cup, de Europa League, de Community Shield en EFL Cup.