Pillars of Eternity II: Deadfire krijgt post-launch content

Pillars of Eternity II: Deadfire komt binnenkort uit en vandaag heeft Obsidian bekend gemaakt dat we ook DLC voor de isometrische RPG kunnen verwachten. De game krijgt in totaal 3 DLC-uitbreidingen, genaamd Beast of Winter, The Forgotten Sanctum en Seeker, Slayer, Survivor.

Beast of Winter zal uitkomen in juli 2018 en neemt je mee naar een eiland dat is overgenomen door een doomsday cult die een oud geheim verbergt. Spelers kunnen ook reizen naar "the beyond", een mysterieuze dimensie vol met oude zielen en duivelse uitdagingen. Seeker, Slayer, Survivor komt uit in september en is een uitbreiding die gefocust is op combat, waarbij je naar een onontdekt eiland gaat om oude schatten te vinden. The Forgotten Sanctum is de laatste uitbreiding die lanceert in november, waarbij de loyaliteit van je partyleden op de proef wordt gesteld om de tovenaars van Eora te helpen. 

Alle drie de DLC zijn onderdeel van de obsidian edition van Pillars of Eternity II: Deadfire die nu te koop is. Tevens komt er een season pass voor 25 euro, en de DLC zelf zullen los verkrijgbaar zijn voor 10 euro per stuk wanneer ze lanceren. Pillars of Eternity II: Deadfire zelf komt uit op 8 mei.

Pilalrsofeternity2
Pillars of Eternity II: Deadfire krijgt post-launch content