Modric wil mogelijk Ibrahimovic achterna

Luka Modric hoopt zijn carrière af te sluiten bij Real Madrid, maar een avontuur in de Verenigde Staten lijkt hem ook wel wat.

In gesprek met het Zweedse SVT reageert de Kroaat op de recente transfer van Zlatan Ibrahimovic naar LA Galaxy. "Hopelijk geniet hij ervan in Los Angeles. Ik zou graag zien dat hij nog een paar jaar blijft voetballen, zodat ik zijn magie kan blijven volgen. Ik wens hem het beste", aldus Modric.

Vanwege het tijdsverschil met de VS is het moeilijk om duels uit de Major League Soccer te volgen. "Soms kijk ik als het in Europa nog vroeg is", vertelt de middenvelder van Real Madrid. "Maar je begrijpt wel dat het lastig is met ons drukke schema. We zijn constant bezig, we trainen en we moeten vroeg naar bed."

Met zijn 32 jaar is Modric niet meer de jongste en dus denkt hij na over hoe hij zijn carrière afsluit. "Ik sta hier nog twee jaar onder contract. Ik ben gelukkig en heb altijd gezegd dat ik mijn carrière wil beëindigen in Madrid, als dat kan. Zo niet, dan zie ik mezelf misschien ook wel in de Verenigde Staten spelen."