'Younes gespot bij VfL Wolfsburg'

Amin Younes is vrijdagavond gespot in Duitsland. Daar bezocht hij naar verluidt een duel van VfL Wolfsburg. Die club zou hem willen contracteren.

Het verhaal zingt al een tijdje rond dat de Duitsers Younes willen contracteren, maar sportief directeur Olaf Rebbe ontkende het gerucht onmiddellijk. Het Duitse blad Kicker meent de Ajacied vrijdagavond echter te hebben gesignaleerd bij de wedstrijd tussen Borussia Mönchengladbach en Wolfsburg (3-0).

Younes zou daar in de VIP-ruimte hebben plaatsgenomen om een geanimeerd gesprek te voeren met beleidsbepalers Tim Schumacher en Wolfgang Hotze. Na enige tijd zette Younes zijn pet op, nam afscheid van de delegatie van Wolfsburg en vertrok.

Kicker maakt daaruit op dat de geruchten op waarheid zijn berust. Het gegeven dat ze op zo'n openbare plek bijeen kwamen zou zelfs suggereren dat de deal al zo goed als rond is, meent de krant. "In ieder geval praat Wolfsburg met Younes en de hoofdpersonen zijn hem bekend."

De Duits international staat hoe dan ook voor een bijzondere transferzomer aangezien hij een contract heeft getekend bij het Italiaanse Napoli, waar hij onderuit probeert te komen. Inmiddels heeft hij zich bij zijn huidige ploeg Ajax onmogelijk gemaakt door niet in te willen vallen. Voor hem lijkt de enige oplossing dat een club zijn contract bij de Napolitanen af wil kopen, wat Die Wölfe dus mogelijk zien zitten.