Rupture nu beschikbaar voor alle Battlefield 1-spelers

Vandaag kunnen alle Battlefield 1-spelers zich gratis op Rupture storten: de map uit Battlefield 1 They Shall Not Pass die draait om de Tweede Slag bij de Marne.

Daarnaast krijgen alle spelers de komende paar maanden nog meer gratis content, inclusief Soissons in mei (tevens afkomstig uit Battlefield 1 They Shall Not Pass). Op deze map kunnen zij een van de grootste tankaanvallen uit de Eerste Wereldoorlog uitvoeren.

In juni komt er een nieuwe modus in Battlefield 1: Shock Operations. In deze modus, die ondersteuning biedt voor 40 spelers, strijden aanvallers en verdedigers om sectoren, vergelijkbaar met de Operations-modus. De actie is nu echter gericht op één map, handig voor mensen die geen tijd hebben voor een volledige Operations-match. Shock Operations is beschikbaar op vijf maps: Giant’s Shadow, Prise de Tahure, Lupkow Pass, Zeebrugge en River Somme. De meeste maps zijn normaliter alleen beschikbaar voor eigenaren van de Battlefield 1 Premium Pass of stand-alone uitbreidingspakketten. Spelers van het basisspel kunnen echter ook toegang krijgen als ze Shock Operations spelen.

Battlefield 1 - Rupture (Foto: EA)