Cities: Skylines Parklife aangekondigd

Colossal Order en Paradox Interactive hebben vandaag de nieuwste uitbreiding voor Cities: Skylines aangekondigd, Parklife. Zoals de naam al doet vermoeden voegt de uitbreiding zich op de groene gebieden in je stad die normaal gesproken ongebruikt blijven.

Er komt een nieuwe tool waarmee je park districts kan opzetten, die gevuld kunnen worden met attracties zoals dierentuinen, natuurreservaten, pretparken en stadsparken. Daarnaast is er ook een nieuwe service, park maintainance, die de effectiviteit van je park verhoogt en zo de bewoners gelukkiger maakt. 

Verder komen er nu ook speciale bus-en wandelroutes die bewandeld kunnen worden door toeristen en waar je de toegangsprijs van kan bepalen voor wat extra cash. Bovendien kun je in het parkdistrict ook gebouwen langs paden plaatsen, waar nu nog wegen voor nodig zijn. Ook komt er gratis content met Parklife: een nieuw toerisme-panel, bomen die geluidsoverlast verminderen, een upgrade voor cameramodus en nieuwe models voor toeristen zullen beschikbaar zijn voor elke speler. Voor de modders komt er onder andere submeshmodding en een verbeterd camerasysteem, zodat de camera ook bestuurt kan worden met scripts.

Cities: Skylines Parklife komt op 24 mei uit, en we hebben ook al een teaser die hieronder te zien is.

Cities: Skylines Parklife aangekondigd