Tiener koopt alle cupcakes om zeikerd te naaien

Een Amerikaanse tiener heeft een klant met een te grote mond goed genaaid. Vega Blossom stond in Valparaiso, in de staat Indiana, bij de bakker te wachten om cupcakes te kopen, want die waren in de aanbieding.

Het duurde allemaal wat lang voor de klant voor haar een taartbestelling afgerond had, maar daarna was Vega aan de beurt om haar zes geplande cupcakes te bestellen. Ze hoorde een wat onbeschofte dame achter zich echter een vreemde opmerking maken richting een vriendin op het moment dat de taartbestellende vrouw vertrok: "Goddank, nu nog hopen dat deze dikke trol niet alle cupcakes koopt."

De 'dikke trol' hoorde dat en besloot haar bestelling iets aan te passen. In plaats van zes cupcakes, kocht ze alle cupcakes die Designer Desserts nog in de winkel had liggen. "Vrolijk Pasen", sloot Blossom haar Facebookpost erover af. Designer Desserts vond het allemaal wel prima: "Als jij degene bent die die opmerking maakte, donder dan maar op en ga ergens anders je spul kopen. Wij hoeven je niet", waarna ze ook nog twee keer een doos cupcakes bij Blossom's werk bezorgden.