Verdachte van sturen bompakketten Texas dood

Update 9:35 uur:

Lokale media komen nu met berichten dat de verdachte zou zijn gedood bij een poging om hem te arresteren. Dit wordt ook door de lokale TV zender CBS Austin bevestigd. De politie heeft de verdachte in Round Rock (Texas) willen arresteren maar daarbij zou de man bij een schietpartij om het leven zijn gekomen. Ook zijn er nog geruchten dat de verdachte alsnog een pakketje heeft laten exploderen. Of de verdachte daardoor is omgekomen of door kogels van de politie is nog niet bekend. 

Oorspronkelijk bericht:

De politie in Austin, Texas, zou zojuist een verdachte hebben gearresteerd toen hij een pakketje wilde afgeven bij een bedrijf. Daarbij zouden schoten zijn gelost. Of er gewonden zijn gevallen is nog niet bekend.

Vanochtend werd de stad opnieuw opgeschrikt door een incident. Daarbij zou een pakketje in brand zijn gevlogen. Later meldde de politie dat ze er van uit gaan dat dit pakketje ongerelateerd was met de andere bompakketten.  Er ging gisteren al een foto viral van een man met een petje op en handschoenen aan die een pakket kwam afleveren. Volgens de FBI zou dat een "person of interest" zijn.  

De stad wordt al weken geteisterd door vijf merkwaardige incidenten waarbij bompakketten tot ontploffing worden gebracht. Daarbij vielen tot nu toe 2 doden en enkele zwaar gewonden. Mogelijk komt daar met deze arrestatie nu eindelijk een einde aan.