Walk-on girl Daniella baalt nog altijd van plotseling ontslag

Daniella Harper was jarenlang een van de populairste figuren uit de dartswereld, samen met Charlotte Wood. Daniella en Charlotte waren bij de PDC namelijk twee van de vaste walk-on girls op de grote TV-toernooien, maar begin dit jaar zijn ze ontslagen: walk-on girls, dat kon ineens écht niet meer.

"Mijn verdiensten als walk-on girl waren goed voor zo'n zestig procent van mijn hele inkomen, en aangezien ik een familie te onderhouden heb maakte ik me ineens best wel zorgen na mijn ontslag", aldus Daniella, die gelukkig wel weer onder de pannen is: "Ik heb de laatste tijd gewerkt voor een zonnenbrandmerk en een lingeriemerk, waar ik nu opvallend genoeg meer mee verdien dan als walk-on girl."

Toch is Daniella nog zeker niet klaar met de dartswereld: samen met Charlotte wordt ze in het demonstratiecircuit nog veel gevraagd. "Tot augustus zit onze kalender vol, men wil ons gewoon graag op de toernooien zien en veel mensen zijn dan ook tegen ons ontslag. We hebben van de PDC, waar wij werknemers van waren, nog altijd geen officiële reden gehad...we waren ineens gewoon niet meer nodig. Volgens geruchten riep een vrouw van Sky Sports dat wij niet noodzakelijk waren, maar ik weet niet of dat waar is."