AS Roma-doelman gevleid door Real-berichtgeving

Het feit dat hij in verband wordt gebracht met een overgang naar Real Madrid streelt het ego van AS Roma-doelman Alisson.

De Braziliaans international zou op de verlanglijstjes staan van verschillende clubs in Europa en Liverpool zou in de zomer een bod van tachtig miljoen euro willen uitbrengen. Ook Napoli zou belangstelling hebben, maar de vermeende interesse van Real Madrid maakt de 25-jarige doelman het meest trots.

"Die berichten strelen het ego, het kan niet worden ontkend", vertelt Alisson in gesprek met Globoesporte. "Mensen krijgen voldoening door erkenning. Ik ben heel blij dat ik die erkenning krijg. Het betekent dat ik mijn werk goed doe, dat ze me in de gaten houden."

"Het maakt me nog blijer als je hoort over Real Madrid", besluit de 22-voudig Braziliaans international, wiens contract nog doorloopt tot de zomer van 2021. Real Madrid zou al lang op zoek zijn naar een nieuwe doelman en Manchester United's David de Gea en Chelsea's Thibaut Courtois zouden bovenaan de wensenlijst staan, waar ook de naam van Athletic Club's Kepa Arrizabalaga te vinden is.